In Zeeland is het goed bevallen...veel kleine clubs maar met leuke voetballers

Trainen, scouten en oefenwedstrijden

 

Het was zeker een mooie zondag met veel dorpen in de regio een dag lekker voetballen.

Eerst trainen en daarna de wedstrijden. We zagen in het begin dat ze wat moeite hadden met de oefenstof, maar gaandeweg werd het steeds beter. En laten we eerlijk zijn...veel grote clubs zijn er niet in Zeeland. Maar kinderen van kleine clubs hebben ook het recht op hun niveau te voetballen. We trainden eerst, daarna de lunch en in de middag de wedstrijden. Toen bleek echt wel welke spelers eventueel met elkaar als een talentvol team samen konden spelen.Nu hadden we een 12-tal spelers die te laag spelen bij hun eigen club. Kunnen niet hoger omdat ze laag zijn ingedeeld. Wellicht is het leuk met hen een team te vormen dat samen regelmatig oefenwedstrijden speelt en gewoon lid blijven bij de eigen club. Een extra activiteit. We willen hier verder op voort borduren maar zo krijgen ze wel uitdagingen die spelers willen en ook beter maken.