vv Emmen stopt met prestatievoetbal

Prestatievoetbal staat volgend seizoen op een laag pitje bij vv Emmen. Dat betekent dat de hoofdmacht van de Emmenaren, die zich al heeft gehandhaafd in de Eerste Klasse E zondag, na de zomer niet meer actief is op het huidige niveau.

Emmen-voorzitter Peter Bouws heeft dit vrijdag laten weten aan de huidige spelersselectie. Die mededeling kwam bij sommigen hard aan, zegt de preses. "De boodschap bracht wat emoties naar boven", vertelt Bouws, die zich haast te zeggen dat het bestuur bij het besluit niet over één nacht ijs is gegaan. "De selectie voor volgend seizoen was al aan de krappe kant."

"Toen bekend werd dat nog een aantal jongens zou vertrekken, hebben we gekeken of dat op te vangen was met jeugdspelers...lees verder bij RTV Drenthe

Asser Boys dreigt te verdwijnen als voetbalclub.....te weinig of geen nieuwe bestuursleden.....lees ook dit verder bij RTV Drenthe