ROOD-WITTE BRIL Opstaan en naar bed gaan met Feyenoord

Verschijningsdatum 15 juni 2023

 

Opnieuw kampioen! In het jaar waarin Feyenoord 115 jaar bestaat en opnieuw kampioen van Nederland is, biedt dit boek Rood-witte bril – Opstaan en naar bed gaan met Feyenoord je een bonte verzameling van 115 columns en verhalen over hoe een Feyenoorder kijkt naar de wereld en naar Feyenoord. Soms scherp en kritisch, nog vaker met humor en een knipoog.

 

‘Iedere Feyenoord-supporter heeft het wel eens gehoord: ‘Jij bekijkt alles door een roodwitte bril’ of ‘Zet je rood-witte bril eens af ’. Het lijkt exclusief voorbehouden aan Feyenoorders de wereld te bekijken door een rood-witte bril en niet objectief te zijn. In mijn geval klopt dat ook. Ik ben totaal niet objectief, ik wil dat Feyenoord wint. Altijd. Maakt niet uit tegen wie we spelen. Schijnbaar hebben supporters van andere clubs er ook wel eens een wedstrijd tussen zitten dat zij hopen dat de tegenstander wint. Heel gek.’

 

Goed om te weten

 

De auteur doneert zijn opbrengsten uit de verkoop van het boek Rood-witte bril aan Tyltylschool Rotterdam in Rotterdam-Zuid. Deze school verzorgt onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 20 jaar met één of meer lichamelijke beperkingen.

 

Verschijningsdatum: 15 juni 2023

ISBN: 9789492881786

Prijs: € 22,95