TERUGKOM DAG

Najaar organiseren we de TERUGKOMDAG met de spelers en speelsters die bij ons de scoutingsdag hebben meegedaan en nog 1x in de kijker willen spelen. Het wordt een trainingsochtend en wedstrijd in de middag. Wil jij die kans nog pakken?

Lunch inbegrepen

 

Top gediplomeerde prof en top amateurtrainers zijn hierbij aanwezig met scouts en een paar zaakwaarnemers.

 

Die jou als speler aan je willen binden. Het gaat om een dag met jongens en een dag met meiden. De kans om je verder te helpen naar jouw droom. Dat kan zijn BVO, 2e divisie, 3e divisie club en meiden bij een BVO en Topklassers. In Nederland en België Leeftijden van 13 t/m 21 jaar. In leeftijden ingedeeld. Aangezien we over ruim 4 duizend adressen beschikken gaan we dit organiseren.

Dit geldt alleen voor de spelers die al bij onze scoutingsdag zijn geweest.

 

Lees verder op de deze site