CONTROLEER DE KLASSE-INDELING SEIZOEN 2023/'24 VELD EN ZAAL CATEGORIE B UITERLIJK 9 JULI

Verenigingen hebben de afgelopen weken teams ingeschreven voor de veldcompetitie van komend seizoen. Vanuit die inschrijvingen heeft de KNVB de klasse-indeling voor de categorie B en de Hoofdklasse jeugd gemaakt. Hierbij publiceren we een overzicht van de klasse-indeling. Verenigingen kunnen controleren of teams op het gewenste niveau zijn ingedeeld en het aanbod zien van teams per leeftijdscategorie en klasse.

 

De indelingen zijn te bekijken via onderstaande documenten. Op de lijsten zijn de inschrijvingen van de vereniging te vinden. Mutaties die na het inzenden van het inschrijfformulier zijn binnengekomen, zijn hier nog niet in meegenomen. Hierover hoeft geen nieuwe of extra melding bij de KNVB te worden gedaan.

Lees verder op de site van de KNVB