Een jonge vereniging...wat is het geheim van zoveel jeugdteams?

FC Aramea.....Een jonge vereniging...wat is het geheim?

Een multicuturele vereniging waarbij vijf talenten de weg naar FC Twente/Heracles gevonden hebben.

 

FC Aramea is een jonge amateurvoetbalvereniging uit Enschede die in 2010 is opgericht door de Aramese gemeenschap (ook wel Suryoye genoemd). Het is de eerste eigen opgerichte Suryoye club in Nederland. De clubkleuren van FC Aramea zijn rood/geel gestreept en sinds het seizoen 2011/2012 is de vereniging gevestigd op Sportpark Het Diekman Oost na goedkeuring van de gemeente Enschede. In het eerste voetbalseizoen startte de club met drie seniorenteams en een dameselftal.

 

Het sleutelwoord is misschien wel de sfeer die er heerst. Die is met name familiair, aldus jeugdvoorzitter Johan Ak. "We zijn vooral een warme club, een club met leden van verschillende nationaliteit waar iedereen elkaar kent." Lees verder bij RTV Oost