SV Urk groeit enorm...maar helaas nu ledenstop

Om elk lid optimaal te laten genieten van deze sport, vraagt dit voor een club als SV Urk veel organisatie. Ons ledenaantal is in de laatste jaren explosief gegroeid. Ook voor het komende seizoen 23/24 is de club met meer dan 125 nieuwe leden toegenomen.

 

Het is onze verantwoordelijke jeugdcoördinatoren gelukt al deze nieuwe leden voor het nieuwe seizoen te kunnen indelen in een team. Door deze explosieve groei, is het al een aantal seizoenen de uitdaging om de teamindelingen rond te krijgen. Voor nu betekent dit dat de teller van 1400 spelende leden inzicht is gekomen, verdeeld over meer dan 100 teams.

 

Door deze explosieve groei moet de club helaas als club concluderen dat zij op dit moment niet meer teams kunnen toevoegen aan dit aantal. Maar ook dat het aantal spelers bij de huidige teams niet vergroot kan worden.

Lees verder op de site van sv Urk