WELKOMSTPROGRAMMA JEUGDTRAINERS WEER VAN START!

In Nederland begeleiden wekelijks maar liefst 70.000 trainers een jeugdteam. Zij hebben een grote invloed op het plezier en de ontwikkeling van meer dan 500.000 jeugdspelers en –speelsters. Daarbij dragen ze in belangrijke mate bij aan een veilige sportomgeving. Om alle beginnende jeugdtrainers in hun rol te ondersteunen, is het Welkomstprogramma voor jeugdtrainers ontwikkeld. Samen met de amateurverenigingen organiseert de KNVB dit najaar zo'n honderd praktijkbijeenkomsten, zogenaamde Aftrapmodules, voor de beginnende jeugdtrainers. In het voorjaar volgt nog een tweede ronde met bijeenkomsten.

 

Gratis praktijkbijeenkomsten

 

De Aftrapmodules zijn gratis bijeenkomsten waar jeugdtrainers in één avond tips krijgen over het trainen en coachen van jeugdvoetballers.

Lees verder op de site van de KNVB