Ervaren Voetbalscout en Jeugdtrainer

Voetbal Totaal zoekt serieuze 

 

ERVAREN SCOUTS en VOETBALTRAINER(S)

die contacten hebben met diverse betaalde clubs. Ervaring in scouten is belangrijk. Voor Noord Nederland, Zuid Nederland en Midden Nederland.

 

DE ORGANISATIE

Voetbal Totaal is het platform voor trainers, kader, bestuurders, ouders en plaatst belangrijk nieuws voor iedereen die in voetbal geinteresseerd is. Daarnaast is een belangrijke peiler de scouting en de Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie. Door veel discriminatie in het meidenvoetbal zijn we juist de AMVA begonnen om talentvolle meiden in de schijnwerpers te plaatsen. Scouting is een team van ervaren scouts en gaan mee tijdens de scoutingsdagen die op de zondagen worden georganiseerd. Niet alleen talent van topamateurs maar ook de kleinere verenigingen.

 

WAT VOOR FUNCTIE

Jij als voetbalscout kijkt naar het talent ( leeftijd van 8 - 21 jaar, spelers, speelsters en keepers ) wat bij ons traint en voetbalwedstrijden speelt en noteert wat jij ziet binnen aanvallen, verdedigen en omschakelen van de spelers. Handelingen met en zonder bal. Belangrijk is wel dat jij een ingang hebt bij een BVO. Een paar keer maand (vaak op zondag maar ook in vakanties) organiseren we deze scoutdagen. We starten vanaf 09.30 uur tot ca. 16.00 uur. Je zet de velden klaar. Je krijgt je eigen teams, in de ochtend onderbouw en middag bovenbouw en die je gaat bekijken, beoordelen en beschrijven. Na afloop komen we nader bij elkaar en bespreken we de spelers die je zijn opgevallen. Soms zullen er ook andere clubs kijken maar ook wij doen ons werk.


WAT WORDT ER VAN DE TALENTSCOUT GEVRAAGD?

We vragen bij voorkeur ervaren scouts, of scouts in opleiding bij o.a. Henk Grim of andere organisaties. Jij hebt ervaring als jeugdtrainer bij een vereniging en hebt minimaal hoofdklasse bij de jeugd gespeeld of in een 1e elftal. Je bent ook bereidt om de ene zondag in noord Nederland actief te zijn en de andere zondag bijv. in midden Nederland. We vragen ook 55 plussers te reageren aangezien ze een behoorlijke kijk op voetbalspelers en speelsters hebben.

 

WAT KRIJGT DE VOETBALSCOUT en TRAINER ERVOOR TERUG?

De scout wordt betaald per uur en krijgt de reiskosten vergoed. De tijden zijn van 09.30 uur tot 16.00 uur. Onderbouw en midden/bovenbouw Parttime uren: 6,5 uur per week bij voorkeur op de zondag. Salaris vanaf 14,50 per uur Soort dienstverband: Parttime, Freelance / zzp Reageren via mail@sport-totaal.nl of via Whatsapp 0641129929