CONGRES: ANDERS KIJKEN, MEER VRIJWILLIGERS!

Op vrijdag 19 januari organiseert de KNVB het congres ‘Anders kijken, meer vrijwilligers!’. Het congres is bedoeld voor elke vereniging die graag meer vrijwilligers aan zich wil binden en focust op het werven en behouden van meiden en vrouwen voor vrijwilligersfuncties. Want onbedoeld en ongewild laten veel clubs maar liefst de helft van hun potentiële trainers, scheidsrechters en bestuurders liggen.

 

DIRECT INSCHRIJVEN

 

En dat is zonde. Want de meeste verenigingen kunnen extra vrijwilligers goed gebruiken. Vrijwilligers vormen de basis van het unieke en rijke voetballandschap in Nederland. Zonder hen geen vereniging, een vereniging als sportief en sociaal netwerk. Een soort tweede thuis. Mensen zijn over het algemeen heel erg bereid om zich in te zetten voor dat tweede thuis. Maar dan moeten ze wel op de juiste manier benaderd worden.

 

Kijk verder op de site van de KNVB