Michael ter Riet: ‘KNVB kan jeugdvoetbal op zondag faciliteren bij de juiste randvoorwaarden’

De voetbalvelden in Rotterdam raken vol. De overstap van veel verenigingen naar het zaterdagvoetbal heeft ook tot het resultaat geleid dat de overige senioren op zaterdag een deel van de velden bezetten. Met de enorme druk op de veldbezetting kijken inmiddels meerdere regioclubs naar het verplaatsen van (een deel van) het jeugdvoetbal naar de zondag.

 

In een regionaal dagblad verscheen onlangs een stuk over het verplaatsen van het jeugdvoetbal naar de zondag. Onder meer XerxesDZB, Spartaan’20 en andere clubs kijken naar die mogelijkheid. In het artikel werd tevens gesteld dat de KNVB geen gehoor geeft aan het mogelijk maken van het jeugdvoetbal op zondag, maar dat klopt na navraag niet.

 

Lees verder bij Voetbal Rotterdam