Talentendag bij FC Rijnvogels

Wellicht denk jij "ik vind dat ik bij mijn huidige club niet op mijn niveau speel" en wil je jouw top of hoger bereiken. Daarom dat we nu middels een samenwerking met TOPklasser Rijnvogels een scoutingsdag en open dag organiseren. voor meiden van 10 tot en met 19 jaar.

Voor de meiden van de AMVA en meiden van buitenaf is deze pagina gemaakt om je in te schrijven voor FC Rijnvogels (TOPklasse) op 21 april. Op deze dag is Feijenoord erbij en scouten we tevens voor Excelsior. En ook scouts van FC Rijnvogels. 

Het 1e elftal speelt TOPklasse, wellicht de opstap naar betaald voetbal waarbij we eerst een talententeam gaan formeren.

 

Een mooie kans om je talenten te laten zien. Er wordt geen druk uitgeoefend maar gewoon je skills laten zien en dan maak je kans om in het opleidingstraject te worden opgenomen. Eenmalig 19,50 inschrijving.    

          

Of via onderstaande button