Rotterdam: Trainerscongres ‘De trainer van de toekomst’

Ben jij ook zo’n topper die wekelijks aan de slag gaat met jeugdsporters? Dan is het trainerscongres ‘De trainer van de toekomst’ op maandag 15 april 2024 dé plek om geïnspireerd te raken, ervaringen te delen en antwoord te krijgen op de vragen die jij hebt over het trainen van ‘de jeugd van tegenwoordig’. Diezelfde jeugd die de toekomst van onze stad in handen heeft. Met de ruim 3500 jeugdtrainers en -coaches in Rotterdam delen we dezelfde missie: onze jeugd in beweging brengen en houden.

 

Rolmodel

Bij Rotterdam Sportsupport zien we dat trainers naast een sportinhoudelijke rol ook een onmisbaar rolmodel zijn. Gezamenlijk trainen jullie, vaak meerdere keren per week, zo’n 35.000 jeugdsporters. Kinderen en jongeren die in Rotterdam nieuwe uitdagingen in de samenleving vaak versneld en vergroot op hun bordje krijgen. Dat aspect van het trainerschap blijft vaak onderbelicht. Dit congres met verschillende workshops kan jou helpen om te gaan met de uitdagingen die het trainerschap brengt. Lees verder bij Rotterdam sportsupport