OPROEP: Dringend vrijwilligers gezocht bij RCH

"Wij bevinden ons in een tijd van groei en vooruitgang van onze club, met een stijging in ledenaantal, sportieve prestaties en een gezondere financiële huishouding dan we in jaren hebben gezien. Dit is een reden tot vreugde en trots voor ons allemaal."

 

"Echter, te midden van deze successen staat er een groot knelpunt dat onze vooruitgang belemmert: het tekort aan vrijwilligers. Dit is met name op het gebied van technische ondersteuning want onze Technische Commissie, Jeugdcommissie en de staf van ons eerste elftal kampen met personeelstekorten. Voor het eerste elftal zijn wij dringend op zoek naar een verzorger, een assistent-trainer, een materiaalman en een stadionomroeper voor onze wedstrijden."

 

"Als voorzitter van RCH doe ik een dringend beroep op jullie, om jullie RCH-hart nogmaals te laten spreken en de handschoen op te pakken. Jullie ervaring, kennis en toewijding zijn van onschatbare waarde voor onze club, en jullie inzet kan het verschil maken tussen stagnatie en verdere bloei."

REACTIES Mocht deze mail jou aanspreken kan je mij persoonlijk mailen op keeskokkelkoren@gmail.com of je kan een mail sturen naar Cassandra Hart op cassandrahart@hotmail.com