De AMVA start nu ook met MO20 talenten teams

Er zijn nu voldoende talenten die ook dromen hebben zodat we ze een mooie competitie kunnen aanbieden. Het heeft tot veel gesprekken geleid. Uiteindelijk zien we dat een aantal meiden die niet meer naar de zin hebben bij hun eigen club, op zoek zijn naar iets nieuws. Die opmerkingen en vragen hebben ons bereikt. Dat impliceert dat we iets moeten doen om een professioneel klimaat te creëren.  

 

Omdat meiden de leeftijd krijgen om nu de stap te maken en op topniveau te voetballen kwamen we op het idee om 3 talenten teams op te richten. Met de AMVA kunnen we uiteraard niet in de competitie spelen maar met een paar clubs hebben we besproken dat we onder hun naam onze talentvolle teams kunnen samenstellen en zodoende kunnen spelen in de reguliere competitie. De meiden worden lid van de club, trainen bij de club 3 x per week en spelen de wedstrijd op de zaterdagen. De meiden krijgen tenues, trainingspakken en we zorgen voor een optimaal professioneel klimaat om tot optimale prestaties te komen.Voor Amsterdam is dat sv Nieuw Sloten, Almelo met Oranje Nassau en in Oosterhout de plaatselijke TSC.Uiteraard zal de AMVA training op de vrijdagavond gewoon blijven bestaan. Hiervoor zijn Aalsmeer en Oosterhout rond en nog in gesprek met Helios Schalkhaar.Wil jij ook meer weten? Bel of app 0641129929

Dat seizoen erna bij een BVO of Topklasser? Daar kaan we ons best voor doen