Ons voetbal is van iedereen 27 mei

Voetbal brengt veel mensen met soms totaal verschillende achtergronden samen. Hierdoor ontstaan nieuwe vriendschappen, sterkere verenigingen en zo een sterker Amsterdam. Maar waar veel mensen samenkomen, komt helaas ook racisme en discriminatie voor. Ook in het voetbal.

 

Dat beschadigt zowel mensen als het voetbal. Hoe houdt u scheldpartijen buiten de deur? Hoe helpt u uw trainers omgaan met uitdagende situaties? Hoe zorgt u dat iedereen zich thuis voelt op uw club?

 

Wij nodigen u uit als bestuurslid, (hoofd)trainer, trainerscoördinator of een geïnteresseerde speler voor een avond met onder anderen Humberto Tan, Urby Emanuelson, Liza van der Most (speelster AFC Ajax) en wethouder Sport en Bewegen Sofyan Mbarki waarop deze onderwerpen centraal staan.

 

Praktische informatie Maandag 27 mei 2024, 19.30 uur Olympisch Stadion | Olympisch Stadion 2, 1076 DE Amsterdam

Lees verder bij Amsterdam.nl