Ook gratis bidons? Dit heeft een reden! Onverwacht veel aanmeldingen!

En toen kwam Corona

In tijden van crisis werd Wagenhuis creactief en nadenkend wat je nog meer zou kunnen doen waarbvij hygiene voorop staat. Steeds vaker zag je spelers met diverse bidons op de club komen. Drinken uit je eigen bidon was niet altijd de normaalste zaak, maar in huidige tijd crisis is het immer van belang dat elke speler zijn eigen bidon van huis meeneemt.

 

Voorkom infecties

Voorkom dat ze van elkaars bidon drinken of van een krat met bidons die door de club aan een team zijn meegegeven. Ieder zijn eigen bidon zonder besmet te raken. In deze tijd moeten we aan de hygiene denken en zorgen datt iedereen zijn eigen bidon heeft.

 

Door zijn vrouw die een mooie bidon zag op Facebook. We kwamen gelijk op het idee om naam en sponsornaam te verwerken op de bidon en zorgen dat een team of teams een uniforme uitstraling zouden hebben. Met de naam van de spelers en de naam en logo van de sponsor. Hoe kun je jij de sponsornaam branden? Mywaterbottle moet een begrip worden in Nederland en elk team voorzien van dezelfde kleur bidons met naam en sponsornaam." Hoe meer clubs hoe interessanter kan het zijn voor mooie grotere sponsors. Ook met een bidonkrat om de bidons te bewaren!            

Vul ook het formulier in op deze pagina