OPEN DAG BIJ sv OUDERKERK 22 FEBRUARI

Schrijf je in voor de Vriendinnen en Open dag bij sv Ouderkerk 22 februari om 10.00 met Meiden van Jong Ajax met een training zoals ze die bij Ajax meemaken. Plus een training in de middag via de Goalmaster, Op de Vriendinnen en Open dag zijn alle meiden welkom tussen 7 en 18 jaar. Je krijgt een inkijk in de trainingen en het voetbal, we vragen je wat je leuk vindt aan voetballen en we gaan je meer uitleggen wat het voetbal allemaal inhoudt. 

TEVENS OPEN DAG BIJ sv OUDERKERK 22 FEBRUARI 

sv Ouderkerk gaat groeien en de meidenafdeling vanaf het nieuwe seizoen gaat 2 teams per leeftijdscategorie bij krijgen. We willen naar een hoger niveau. Onze hoofdpsponsir ING zou dat geweldig vinden. MO teams naar Hoofdklasse en de Vrouwen naar 2e klasse. Heb jij ook ambities? Wil je onze teams ook versterken? Ga dan naar onze open dag op 22 februari tijdens de vriendinnendag en onderga eens een eche Ajax training van 3 meiden van Jong Ajax. We werken ook nauw samen met vv Alkmaar en sbv Excelsior. Klik op de link en doe gratis mee aan de open dag. De trainers van de meidenteams zijn nog gediplomeerd ook. 

Schrijf je in: