"Ik speel hoofdklasse maar mijn ambitiie is minimaal JO19.1 3e divisie" Maar hoe?

Dat is toch mooi. Dit bericht kregen we gisteren!Vaak weten spelers niet hoe dit aan te pakken.

Wil je begeleid worden voor een verdere carriere. De ene speler komt bij een BVO, de ander haalt het niet, maar wil toch naar hoger niveau. Om zich verder te ontwikkelen en uiteindelijk toch die ene kans te pakken? De afgelopen periode zijn spelers op onze scoutingsdagen geweest.

 

Spelers die nu hoofdklasse of 1e klasse voetballen en de intentie hebben minimaal 3e dan wel 2e divisie of hoger willen spelen maar niet weten doe ze dat in werking zetten kunnen ons daarbij willen inschakelen. Speel je nog in de jeugd bij een hoofdklasse, 1e klasse, 3e of 4e divisie club kunnen we ook wellicht één ander voor je betekenen.

 

Wij helpen graag spelers die naar hoger niveau willen en hebben inmiddels een talentvolle jongen van een hoofdklasse JO19.1 verder gebacht naar een JO19.1 op 1e divisieniveau. Wellicht de tussenstap....je speelt tegen BVO's waarbij je jezelf in de kijker kunt spelen...wil je dat ook...of minimaal een stageplek verdienen? Laat het ons weten en we gaan op zoek naar de juiste club voor jou. Dit geldt voor jongens maar ook voor meiden.