Meiden en jongens hebben dromen? Wie zijn wij dan om dat af te nemen?

Aangezien we inmiddels binnen één dag een mooi bedrag hebben binnengehaald gaan we nu verder met het werven van nieuwe bedrijven om doelen te realiseren.

De trainingen bij de Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie op locatie FC Aalsmeer worden geheel GRATIS.

Voetbalkampen, voetbalreizen, demotrainingen, maar ook wedstrijden tegen tegen topclubs en toernooien worden nu makkelijker realiseerbaar. Iets gratis krijgen in deze tijd moet wel uniek zijn? En talenten de kans geven doelen na te streven en zorgen dat we jouw talent in verbingen brengen met een BVO of TOPklasse club? Er zijn je al een aantal meiden je voorgegaan.

 

We hebben met elkaar overlegd en willen dat de meiden vanaf het seizoen 2022-2023 gewoon elke vrijdag kosteloos kunnen trainen op locatie van FC Aalsmeer. We willen van de AMVA een instituut maken dat klinkt als een klok. Michel Boerebach ex prof PSV wil ook helpen bij de training en Danny Wagenhuis  die alles weet over pedagogiek in, het omgaan met kinderen in combinatie met trainen.

 

We gaan een actie doen wat zeker leuk is voor ons en voor jou zelf! Jij kan ons helpen om onze doelen voor de AMVA te realiseren maar wij als AMVA doen wat terug! Jouw (bedrijfsnaam) naam komt dan op de hoodie van jouw keuze, hoe tof is dat! Wil jij meer informstie? Dat sturen we je dat graag toe. Ook voor verenigingen leggen we dit uit en breng geld in het laatje voor je vereniging.